Σεμινάριο με θέμα: «Φύση και Βιοποικιλότητα – Προστατευόμενες Περιοχές»

Το ΚΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» Α.Π.8/ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικών πόρων με τελικό δικαιούχο το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, θα διοργανώσει τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο για την επαγγελματική ομάδα των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, τις ημέρες  Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου 2013, με θέμα: «Φύση και Βιοποικιλότητα – Προστατευόμενες Περιοχές».

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στο χώρο του ΚΠΕ Γρεβενών, στο Δ.Δ. Ζιάκα  (Κατασκηνώσεις Ζιάκα-Γρεβενών) και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς με προηγούμενη επιμόρφωση και εμπειρία σε θέματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των εκπαιδευτικών πρέπει να αποσταλούν στους υπευθύνους Σχ. Δραστηριοτήτων το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17/05/2013.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να κατεβάσουν την προκήρυξη του Σεμιναρίου και τη φόρμα αίτησης συμμετοχής. Στις επόμενες μέρες θα αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου.

Συνημμένα:
ΑρχείοΠεριγραφήΜέγεθος αρχείου
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.doc)ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.doc 476 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Προκήρυξη Σεμιναρίου.pdf)Προκήρυξη Σεμιναρίου.pdf 100 kB