Αριθμός έγκρισης επισκέψεων στο Κ.Π.Ε Γρεβενών

Η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ενέκρινε το πρόγραμμα επισκέψεων των εκπαιδευτικών και των μαθητών (Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης) όπως αυτό έχει αναρτηθεί σε προηγούμενο άρθρο.

Ο αριθμός έγκρισης επισκέψεων εκπαιδευτικών και μαθητών στο Κ.Π.Ε. Γρεβενών για το σχολικό έτος 2013 - 2014 είναι ο 16218/Γ7/5-02-2014.

Διήμερο σεμινάριο: «Τα μανιτάρια στο κοινωνικοοικονομικό και οικολογικό πλέγμα»

Ακολουθούν οι συμμετοχές των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης στο διήμερο σεμινάριο του ΚΠΕ Γρεβενών με θέμα: "Τα μανιτάρια στο κοινωνικοοικονομικό και οικολογικό πλέγμα" (22 και 23 Νοεμβρίου 2013), όπως αυτές στάλθηκαν προς έγκριση στο ΥΠΑΙΘ.
 
Τις επόμενες μέρες τα μέλη της Παιδαγωγικής Ομάδας του ΚΠΕ Γρεβενών θα ενημερώσουν τηλεφωνικώς τους εκπαιδευτικούς.  
Συνημμένα:
ΑρχείοΠεριγραφήΜέγεθος αρχείου
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Πρόγραμμα Σεμιναρίου.pdf)Πρόγραμμα Σεμιναρίου.pdf 229 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΣεμMANITAΡΙ Αθμια.pdf)ΣεμMANITAΡΙ Αθμια.pdf 164 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΣεμMANITAΡΙ Βθμια.pdf)ΣεμMANITAΡΙ Βθμια.pdf 183 kB

Πρόγραμμα Σεμιναρίου «Φύση και Βιοποικιλότητα – Προστατευόμενες Περιοχές »

Ακολουθεί το πρόγραμμα του Σεμιναρίου με θέμα "Φύση και Βιοποικιλότητα - Προστατευόμενες Περιοχές" του ΚΠΕ Γρεβενών, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ στις Κατασκηνώσεις Ζιάκα Γρεβενών, στις 7, 8 και 9 Ιουνίου 2013.

Στις επόμενες μέρες οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από τα μέλη της Παιδαγωγικής Ομάδας του ΚΠΕ Γρεβενών.

Συνημμένα:
ΑρχείοΠεριγραφήΜέγεθος αρχείου
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Πρόγραμμα.pdf)Πρόγραμμα.pdf 286 kB

Σεμινάριο με θέμα: «Φύση και Βιοποικιλότητα – Προστατευόμενες Περιοχές»

Το ΚΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» Α.Π.8/ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικών πόρων με τελικό δικαιούχο το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, θα διοργανώσει τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο για την επαγγελματική ομάδα των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, τις ημέρες  Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου 2013, με θέμα: «Φύση και Βιοποικιλότητα – Προστατευόμενες Περιοχές».

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στο χώρο του ΚΠΕ Γρεβενών, στο Δ.Δ. Ζιάκα  (Κατασκηνώσεις Ζιάκα-Γρεβενών) και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς με προηγούμενη επιμόρφωση και εμπειρία σε θέματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των εκπαιδευτικών πρέπει να αποσταλούν στους υπευθύνους Σχ. Δραστηριοτήτων το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17/05/2013.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να κατεβάσουν την προκήρυξη του Σεμιναρίου και τη φόρμα αίτησης συμμετοχής. Στις επόμενες μέρες θα αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου.

Συνημμένα:
ΑρχείοΠεριγραφήΜέγεθος αρχείου
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.doc)ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.doc 476 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Προκήρυξη Σεμιναρίου.pdf)Προκήρυξη Σεμιναρίου.pdf 100 kB

21 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας